Lezing ‘Geef me de 5’

Over een week is er een lezing over ‘Geef me de 5 door Anouk Prick onder de titel: ‘De aanpak bij autisme! Van probleem naar oplossing’. Op donderdagavond 7 april bent u van harte welkom in de Opstandingskerk aan de Wilhelminaweg 8 in Woerden van 19.30 tot 22.00 uur.

Hoe ga je om met iemand met autisme? Wat kun jij doen om de relatie te versterken, veiligheid te bieden, problemen te voorkomen en zelfstandigheid te vergroten?

Anouk Prick verzorgt een lezing over de Geef me de 5 aanpak van oprichter Colette de Bruin die steeds volle zalen trekt met uitleg over haar praktisch toepasbare methode. Ze schreef haar aanpak op in meerdere boeken, waarvan samen inmiddels bijna 150.000 exemplaren zijn verkocht. Vanuit de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de neurobiologie wordt in het boek ‘Dit is autisme! Van hersenverwerking tot gedrag’ duidelijk uitgelegd hoe de informatieverwerking van iemand met Autisme Spectrum Stoornis (ASS) verloopt. Door eerst te kijken naar oorzaak leer je autisme begrijpen, net als het gedrag dat hierbij hoort.

Met herkenbare voorbeelden en praktische oplossingen geeft Anouk Prick tijdens deze lezing concrete tips voor de omgang met iemand met autisme. Zo ga je tijdens deze lezing van probleem naar oplossing. Een lezing voor iedereen die dagelijks omgaat met iemand met autisme is dit een eyeopener met tools die je daarna direct kunt inzetten. https://www.geefmede5.nl/home

De lezingen van Geef me de 5 geven inzicht in de oorzaak van gedrag en handvatten voor de bewezen aanpak. Hierdoor begrijp je wat autisme is en kun je de tips zelf toepassen. Talloze praktijkvoorbeelden en videofragmenten onderstrepen de heldere uitleg.

Over de kosten en toegang

Zin om te komen? meld je dan aan via aanmelden@autismewoerden.nl. De kosten bedragen 5 euro p/p. Voor professionals is het 10 euro p/p.