Lustrumviering met theater

AIC Woerden viert in april het eerste lustrum. Vanwege dit 5-jarig bestaan organiseren wij een zondagmiddagmatinee met de theatervoorstelling F*ck You Rain Man, op zondag 3 april bij Synergos Woerden.

Eerder hadden we donderdag 7 april aangekondigd maar een leuke theatervoorstelling past beter op zondagmiddag. De theatermakers van deze autishow zijn Jeroen en Robert, allebei verbonden aan een AIC in Noord-Brabant. Zij hebben jeroen robert trompet alemere2hun eigen vorm van autisme en Jeroen heeft daarnaast ook ADHD. In hun voorstelling proberen zij af te rekenen met een maar al te vaak negatieve beeldvorming rond autisme. Iets waaraan de film Rain Man volgens hen in grote mate toe heeft bijgedragen.

Jeroen en Robert brengen in een 2 uur durende voorstelling zang, muziek, monologen en samenspraken en laten de toeschouwers zo op een andere manier kennismaken met autisme.
Geschikt vanaf 14-15 jaar.

Lees meer in hun folder2015 autimaatjes, en in de recensie die twee jaar geleden verscheen in het Eindhovens Dagblad, zie onderaan dit bericht.
Kijk ook op Facebook en hun website. 

De toegang is gratis voor deze feestelijke bijeenkomst die om 15.00 uur begint en rond 18.30 uur is afgelopen. Halverwege de voorstelling is een pauze waarin wij trakteren op hapjes en drankjes. Daarom vragen wij u wel om uzelf aan te melden via de kalender van deze website of door een mail te sturen naar AIC Woerden.

recensie helmond ED autismeweek 2014