Maandelijks Digilab

Vanaf vrijdag 8 april is er maandelijks op de tweede vrijdag van de maand het Digilab bij het Klooster. Wie zin heeft om aan de slag te gaan met muziekproductie, DJ-cursus, Game Design en andere digitale mogelijkheden is hier aan het juiste adres.

Het Klooster organiseert dit samen met Autisme Woerden en Gro-Up Buurtwerk. De jongeren van Soosjaal zijn al drie keer te gast geweest in het Medialab en de belangstelling was de groot. Voldoende reden dus om dit maandelijks aan te bieden naast de reguliere soosavond op de laatste vrijdag van de maand. Zo kunnen jongeren elkaar twee keer per maand ontmoeten en ondertussen met gave dingen bezig gaan. Het mooie is dat het Klooster hiervoor subsidie heeft ontvangen zodat er professionele docenten beschikbaar zijn en het de jongeren niets kost. Iedere keer is doen we weer iets anders, of gaan door met het vorige thema als dat nog niet klaar was.

Het Digital Arts Lab is op 8 april, 13 mei en 10 juni. Ook zin om te komen? Stuur een mail naar soosjaal@autismewoerden.nl of in de whatsappgroep als je al bekend met ons bent.