Martine Delfos 12 november

Op donderdagavond 12 november komt Martine Delfos weer naar het AIC in Woerden. Deze keer gaat het over relaties, intimiteit en seksualiteit..

Martine F. Delfos kwam al twee keer eerder naar Woerden en in beide gevallen trok ze een bomvolle zaal. Ze is een autoriteit op het gebied van autisme, is biopsycholoog, werkzaam als wetenschappelijk onderzoeker, als therapeut, als docent en als schrijfster. Op haar website staat haar indrukwekkende CV.

Op deze avonmartine_delfosd spreekt Delfos over de problemen die mensen met autisme kunnen tegenkomen in relaties. “Voor de mens zijn de onderwerpen relaties, intimiteit en seksualiteit van groot belang. Ze hangen met elkaar samen en vormen samen de bodem waar een mens op kan staan,” zegt Delfos. Die bodem is fantastisch maar niet zo gemakkelijk te maken en vraagt voortdurend onderhoud. “Mensen begrijpen zichzelf niet zo goed en elkaar nog minder en wanneer er autisme speelt, wordt het vaak nog onbegrijpelijker.” Delfos zal ingaan op de vragen hoe hierin op te voeden, hoe te bouwen en hoe elkaar vast te houden.

We weten van voorgaande jaren dat de ruimte beperkt is, dus als u zeker wilt zijn van een plekje? Wacht dan niet te lang met aanmelden. Aanmelden voor deze wederom interessante thema-avond kan via de website https://autismewoerden.nl/kalender/thema-avond-4/.

Logo AIC - Autisme Informatie Centrum