Martine Delfos – prikkels en prikkelverwerking

Op donderdagavond 15 juni komt Martine Delfos weer naar AIC Woerden en het thema is bekend. Ze gaat ons meenemen in de wereld van de overprikkeling en wat je hieraan kunt doen.

Prikkelverwerking. Wat is dat eigenlijk? Is dat altijd hetzelfde of is dat onderhevig aan stress? Is het te beïnvloeden? Veel mensen met autisme hebben daar last van, veel van de problemen worden daar aan vastgekoppeld. Is dat terecht? Martine Delfos gaat op deze problematiek en materie in.

Martine Delfos is biopsycholoog, wetenschappelijk onderzoeker, therapeut, docent en schrijver. Meer weten over Martine Delfos? Bekijk haar website. De avonden met haar zijn altijd druk bezet, dus aanmelden kan al wel door een mail te sturen naar aanmelden@autismewoerden.nl of je aan te melden via de kalender van deze website.

De toegang voor deze avond bedraagt € 10,- voor professionals/hulpverleners, voor alle anderen € 5,-, zowel leden als niet-leden van de NVA.

We zitten deze avond bij De Hall BurgerEI & Zakenlui die onze avond tegen een gereduceerd tarief mogelijk maakt. Koffie en thee bij aanvang en in de pauze zijn inbegrepen. Een ander drankje op deze momenten en na afloop zijn voor eigen rekening.

De Hall BurgerEi & Zakenlui biedt onze bezoekers ook de mogelijkheid om vooraf een maaltijd te gebruiken voor de vriendelijke prijs van € 10,-. Daarover later meer.

Logo AIC - Autisme Informatie Centrum