Meedoen met de BBQ van AS we Meet?

We hebben er al eerder over bericht. AS we Meet houdt een barbecue op zaterdag 21 juli 2018 bij AWM deelnemer Martijn. Aanmeldden kan nog tot uiterlijk 18 juli via aswemeetwoerden@gmail.com

De barbecue start om 18.00 uur. Middels deze link kan je de verschillende barbecuemenu’s inzien: https://www.barbecue.nl/menus/. Je hebt de keuze uit alle menu’s die er staan. Het voorjaarsmenu is niet beschikbaar om te kiezen wanneer wij de barbecue hebben. De prijs van het menu dat je kiest is inclusief: het eten, sauzen, salades, stokbrood, barbecuehuur, porseleinen bord en barbecuemateriaal. Dit hebben wij zo gedaan zodat een ieder kan genieten van de barbecue zonder teveel organisatie.

Het enige dat je zelf mee dient te nemen is je eigen drinken. De barbecuemenu’s worden deze keer namelijk betaald vanuit het AIC Woerden. Er is plek voor maximaal 13 deelnemers.

Je kunt je aanmelden en afmelden tot en met woensdag 18 juli. In de mail of app dien je dan ook door te geven voor welk menu je gaat. Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je het adres van de BBQ.

Graag tot dan.