Meld je aan voor Soosjaal op 28 april 2012

Kaartspel SoosjaalBingo, Quiz en natuurlijk Muziek
Soosjaal is een succes, en we gaan ermee door. Maar we hebben wel bedacht dat de 30 jongeren van vorige keer teveel zijn, dus we gaan naar maximaal 20.
Aanmelden is dan echt verplicht, dus wees er snel bij.

Zoals altijd kun je weer muziek maken. Daarnaast houden we een gezellig bingo en hebben Mirjam en Jonne een superleuke quiz bedacht. Je zult het wel merken, het is echt voor iedereen makkelijk te doen en vooral leuk!

Locatie
We houden de jongerensoos  zoals altijd bij ‘Met Hart & Soul Oefenruimtes’ aan de Touwslagersweg 1 in Woerden, aangesloten bij Synergos Woerden.

Kosten   
Uitgaan kost geld en de kosten bedragen € 7,50 per persoon. As jij of je ouders lid zijn van de NVA, betaal je zelfs maar € 5,-. Voor iedereen is dit inclusief twee frisdrankjes en 1 zakje chips. Daarnaast kun je zelf drankjes kopen voor € 1,50 per stuk, of chips, mars e.d. voor € 1,-.  Die prijzen gelden ook voor ouders die blijven in het naastgelegen gebouw van Synergos waarbij de koffie en thee € 1,- kosten.

Begeleiding
De begeleiding is in handen van Frank van der Aar van Met Hart & Soul, Mirjam Reijnders, 3e-jaars student orthopedagogiek en vrijwilliger van Handje Helpen en haar vriend Jonne Hage. Vrijwilligers van AIC Woerden zijn aanwezig ter ondersteuning.

Aanmelden
Je moet jezelf in het vervolg aanmelden via de kalender op deze website. Doe het snel, de eerste aanmeldingen zijn al binnen en vol = vol. Vermeld je lidnummer van de NVA bij ‘opmerkingen’, dan krijg je korting.

Soosjaal is tot de zomer op de zaterdagen 28 april, 26 mei en 30 juni. De onderwerpen staan er in het kort bij, dus kijk in de kalender wat je leuk vind. Aanmelden kan ook al voor de volgende soosavonden!!!

Flyer jongerensoos Soosjaal 28 april 2012