Mind my Mind

De ene film is nog maar net uit, of er is alweer een nieuwe in de bioscoop, Mind my Mind, een animatiefilm die zeer goed werd ontvangen. Geef het door als je de film graag in Woerden wilt zien.Als Autisme Woerden hebben we weer een verzoek neergelegd bij Annex om ook deze film in Woerden te draaien. Het helpt als je dit aangeeft via een bepaalde website, hoe meer aanvragen, hoe eerder de film bij ons vertoond kan worden, dus laat het weten via https://popup.film/mind-my-mind.

Mind my Mind is gemaakt door Floor Adams, een verbeelding van een leven met autisme. Hoofdpersoon Chris, en het mannetje in zijn hoofd, moeten elke dag weer de moeilijkste en spannendste uitdagingen aangaan om zich staande te kunnen houden. Wanneer hij ook nog verliefd wordt op Gwen raakt zijn mannetje helemaal van slag. Al blijkt Gwen dat heel anders te zien…

In De wereld Draait Door vertellen drie mensen met autisme over de film: Zjos Dekker, Wessel Broekhuis en Rik van de Schraaf, zie hier het fragment in De Wereld draait door .