Naar de film X+Y

Op vrijdag 28 augustus gaan we naar de film X+Y bij Annex Cinema. In eerste instantie bedoeld voor jongeren van Soosjaal maar anderen zijn ook van harte welkom. Wie mee wil moet zich uiterlijk donderdag aanmelden via aicwoerden@hotmail.nl. 

Vanaf donderdag draait bij Annex Cinema de film X+Y die in Engeland goede recensies kreeg. De film draait om 19.00 uur en kost normaal € 9,50. Als we met minimaal 10 personen komen, kost de film via een 10-strippenkaart €7,50.We hebben in ieder geval al 10 personen, maar er kunnen er uiteraard meer mee. Dus heb je zin om naar deze film te gaan? Stuur een mail naar aicwoerden@hotmail.com. Wij zorgen voor de reservering. Wie zich heeft aangemeld, krijgt van ons verder bericht over betaling en hoe laat je er moet zijn.

Over de film
De licht autistische tiener Nathan trekt zich na de plotselinge dood van zijn vader terug in zijn eigen wereldje. Anderen houdt hij op afstand, zelfs zijn moeder Julie. Met liefde en genegenheid kan hij niet overweg, het enige dat hij begrijpt is wiskunde. Zijn leraar, Mr. Humphreys, ontdekt Nathans talent voor cijfers en bezorgt hem een plek in de Britse ploeg voor de Internationale Wiskunde Olympiade. Als lid van een team, dat ook nog eens een grote kans heeft de Olympiade te winnen, lijkt Nathans leven voorgoed te veranderen. Maar bij de training in Taiwan komt hij voor nieuwe uitdagingen te staan, vooral na zijn ontmoeting met de aantrekkelijke Zhang Mei, een van de Taiwanese tegenstanders.

Bovenstaande tekst en de trailer vind je op Annex Cinema.

Logo Soosjaal