Nieuwe dagbesteding / leer-werkplekken

In het pand van oud café Walzicht aan de Wilhelminaweg 22 in Woerden opent Battista Lodde binnenkort een Italiaans restaurant waar tussen 9.30 en 16.00 dagbesteding / leer-werkplekken aangeboden gaan worden aan personen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Battista Lodde was voorheen werkzaam als specialistisch ambulant hulpverlener bij Boba Autismegroep en het afgelopen jaar bij het Leger des Heils. “Ik heb besloten om mijn droom te volgen door een Italiaans restaurant te openen in Woerden met dagbesteding / leerwerkplekken. Wellicht zijn er gegadigden die opzoek zijn naar passende dagbesteding met ervaren begeleiding. Hiervoor ben ik op zoek naar kandidaten die het leuk zouden vinden om in de horeca te werken of die dit willen proberen. De activiteiten zullen zijn:
taarten maken; koffie leren zetten als een Barista; Ricotta en Tiramisu maken; broodjes maken voor de lunch; bestellingen opnemen en wegbrengen en nog veel meer.
Er zijn vijf fulltime en vijf parttime plekken voor mensen met een van de volgende indicaties: WLZ PGB, WMO pgb, JW PGB, WMO en JW.
Restaurant Sapori Sardi is te volgen op Instagram https://instagram.com/saporisardiwoerden?utm_source=qr en de website: www.saporisardi.nl