Ontdek de geheimen van autisme

Heeft autisme nog vele geheimen voor jou, vind je het lastig om begrip op te brengen voor je klasgenoot, collega, buurjongen, of nichtje met autisme? Wil je gewoon wel eens wat meer weten over deze beperking die ook leuke kanten heeft? Kom dan naar onze speciale meeting op donderdag 2 april tussen 17.00 en 20.30 uur in Het Geheim van Woerden aam de Havenstraat 45.

2 april is het Wereld Autismedag, een dag die valt in de landelijke Autismeweek met als slogan: ‘Autisme is niet te genezen, onbegrip gelukkig wel’. Als AIC Woerden steken we vooral in op het tweede deel door onbegrip rondom autisme proberen weg te nemen. Voor mensen die niets van autisme weten is autisme namelijk een onduidelijke beperking die voor hen vol geheimen zit. Een deel van die geheimen willen wij prijsgeven en delen.

Tijdens de bijeenkomst zullen diverse mensen vanuit hun eigen ervaring iets vertellen, laten zien of horen waardoor u meer inzicht in autisme zult krijgen. We hopen dat autisme na deze bijeenkomst voor u minder geheimen kent, en vooral begrip oproept.

Halverwege maart weten we meer over het precieze programma en dat maken we dan via de mail, de nieuwsbrief en de media bekend.

U kunt zich alvast al aanmelden via de kalender van deze website.

De entree is gratis, wij zorgen voor de hapjes en u kunt zelf uw drankjes kopen.

Logo_Autismeweek 2015Logo AIC - Autisme Informatie Centrum