Ontmoet Gijs Horvers

Op zondagmiddag 30 maart organiseert AIC Woerden van 14.00 tot 17.00 uur een zondagmiddagmatinee waar Gijs Horvers komt spreken. Gijs heeft asperger en is zeer bespraakt. Kortom, een echte aanrader.

AIC Woerden organiseert deze speciale thema-middag vanwege de de autismeweek die van 29 maart t/m 5 april plaatsvindt. Het thema van de autismeweek is dit jaar ‘Ontmoet Autisme!’. Gijs Horvers vertelt zijn verhaal op een zeer aansprekende manier en was ook al eens te gast op het NVA Congres. Recent sprak hij spotjes in voor het Fonds Psychisch gezondheidszorg.

Over Gijs
Gijs zegt over zichzelf: ‘Ik ben Gijs Horvers en heb Asperger, een vorm van autisme. Ik zet me in als spreker (presentaties en workshops) en organisator voor de ‘vergeten groep’: normaal tot hoogbegaafde mensen met een vorm van autisme. Ik ben gediplomeerd  SPW-er (woon/activiteitenbegeleider) en beeldend kunstenaar. Ik werk als trainer en autismevriendelijk coach® bij Auticomm. Daarvoor heb ik jaren (met vallen en opstaan) gewerkt als zelfstandig ondernemer. Nu ben ik betrokken bij allerlei autisme gerelateerde projecten.’ En hij is dus spreker over autisme.

Even een indruk krijgen van Gijs? Kijk eens op www.gijshorvers.nl, op zijn SIRE filmpje of op zijn youtubekanaal.

Gijs Horvers komt bij AIC Woerden spreken over diverse onderwerpen en thema’s. Daarover vertellen we in de nieuwsbrief van maart meer. U kunt zich via de kalender al aanmelden voor ons zondagmiddagmatinee op zondag 30 maart bij Synergos Woerden. De toegang is vanwege de autismeweek voor iedereen slechts € 2,50 per persoon.

Logo_Autismeweek 2014_1

 

Logo AIC - Autisme Informatie Centrum