Ontspannen het nieuwe jaar in Autismecafé 30 januari

Het nieuwe jaar ontspannen en positief beginnen, dat is het thema van onze aanstaande café op 30 januari 2019. Na alle drukte en stress van de decembermaand, is het goed om weer naar alle positieve kanten van je kind te kunnen kijken.

De dames van ‘het complimentenspel’ gaan ons daarvoor handvatten geven. Complimenten zorgen voor een fijn gevoel, bij de gever en de ontvanger. Manon en Daphne leggen ons uit en laten ons ervaren hoe het complimentenspel werkt.

Na de pauze komt Chantal. Zij geeft Yoga en mindfulness aan mensen met ASS en heeft zelf ook een diagnose, waardoor ze goed begrijpt en weet wat mensen met ASS nodig hebben. Zij leert de mensen in haar praktijk hoe ze stress beter leren herkennen en hoe hun lichaam reageert op bepaalde situaties. Zij leert ze technieken om de spanningen die ontstaan weer sneller los te kunnen laten.

We beginnen deze positieve en ontspannen avond om 19.30u, vanaf 19.15u staan de koffie en de thee klaar. Het autismecafé is weer in de Anemonenstraat 25 in Noorden, in het bebouw ‘de Bun’.  Zie ook de Flyer 30 januari 2019