Op naar 2023

We kijken terug op een geslaagd jaar. Na lange tijd konden weer live bijeenkomsten organiseren en we gaan er stiekem een beetje vanuit dat we dit volgend jaar ook gewoon kunnen doen.Het afgelopen jaar zijn we met een tweede groep voor vrouwen met autisme gestart en konden we de jongeren in samenwerking met Het Klooster in Woerden extra bijeenkomsten aanbieden in hun Digilab.

Onze eerste thema-bijeenkomst over tieners en autisme was nog digitaal, tijdens de avonden met Geef me de Vijf en Annelies Spek konden we gelukkig weer vele mensen live ontmoeten. Al met al kijken we terug op een geslaagd 2022 en blikken we al voorzichtig vooruit op het nieuwe jaar.

We zullen onze gesprekken met de gemeente en met Vanuit Autisme Bekeken voortzetten over levensloopbegeleiding, een thema dat we in 2021 al aankondigden en dat we als Autisme Woerden belangrijk vinden. Ook zijn we weer op zoek naar aansprekende deskundigen op het gebied van autisme om hun visie te delen tijdens thema-bijeenkomsten, blijven we werken aan onze inspirerende groepen voor vrouwen (Woman Only), volwassenen (AS we Meet), jongeren (Soosjaal) en ouders. Verder blijven we de individuele vragen die geregeld bij ons binnenkomen beantwoorden. We denken mee, zoeken naar oplossingen en verwijzen zo nodig door.

Idee├źn en tips zijn altijd welkom. Mail gerust naar team@autismewoerden.nl

Wensen we u voor nu fijne dagen en een goede jaarwisseling.

Graag tot in 2023