Partner-inloop en inloopavond

Op de laatste donderdag van de maand is de inloopochtend bestemd voor vrouwen die een partner hebben met autisme. Diezelfde avond is het een gewone inloop voor iedereen. Voor de zomervakantie nog op 27 juni.

AIC Woerden wil vooral vrouwen met eenzelfde vraagstelling over hun partner met autisme of met een vermoeden daarvan, de gelegenheid geven met elkaar in contact te komen. Iedereen die ervaringen wil delen, haar verhaal kwijt wil of gewoon even wil bijpraten, is van harte welkom. Het belangrijkste uitgangspunt van deze ochtend is het lotgenotencontact. Een ander tegenkomen die in een soortgelijke situatie zit, iemand ontmoeten die begrijpt waar je het over hebt, elkaar met eigen ervaringen steunen, (h)erkenning vinden bij mede-lotgenoten, ontdekken dat je niet de enige bent die worstelt met bepaalde gevoelens zoals boosheid, verdriet en eenzaamheid. Tijdens deze ontmoetingsmogelijkheid in een laagdrempelige sfeer is het mogelijk ervaringen met elkaar te delen. Er zijn AIC vrijwilligers aanwezig die u kunnen adviseren als u dat wenst of even apart met u in gesprek kunnen gaan.

De koffie en thee staan klaar, er zijn geen kosten aan verbonden u hoeft zich niet vooraf aan te melden.

De inloopochtend voor partners van is tussen 9.30 en 12.00 uur bij MEE in de zorgpassage van het Zuwe Hofpoort ziekenhuis.Diezelfde avond is het inloopavond voor iedereen tussen 19.30 en 21.00 uur, ook bij MEE.

Logo AIC - Autisme Informatie Centrum