PAS contactdag voor volwassenen met autisme

Op zaterdag 21 december is er een PAS contactdag met kerstdiner in Utrecht.

Deelnemers zijn welkom voor een hapje/drankje in café-restaurant Danel, Vredenburgkade 11, 3511WC Utrecht van 13:00 – 17:00 uur.  PAS (Personen uit het Autisme Spectrum) Nederland is een onafhankelijke landelijke vereniging voor, grotendeels ook door, normaal- tot hoogbegaafde volwassenen (vanaf 18 jaar), met een stoornis in het autisme spectrum. De vereniging PAS organiseert diverse activiteiten voor mensen met autisme, waaronder contactdagen.

De landelijke contactdagen zijn al meer dan 10 jaar populaire activiteiten van PAS. Op contactdagen kunnen volwassenen met een autisme spectrum stoornis (of een vermoeden daarvan) op een gezellige, informele, veilige en ongedwongen manier met elkaar in contact komen. De contactdagen worden diverse keren per jaar gehouden in verschillende plaatsen door heel Nederland. Ze worden bezocht door mensen van allerlei leeftijden variërend van 18 t/m 65+. Zowel vanuit de regio als uit andere delen van het land.

Zo ook op 21 december in Utrecht. De gastheer en -vrouw verzoeken iedereen vriendelijk maar dringend zich aan te melden en hierbij ook te vermelden of men blijft dineren of niet. Aanmelden en vagen stellen kan via contactdag.utrecht@pasnederland.nl. Meer informatie vindt u hier: Info PAS Contactdag Utrecht 21 dec. 2019.

Zie ook de Contactdag Utrecht 21-12-19 pdf-flyer