Passend werk – 13 september

Op donderdagavond 13 september organiseert AIC Woerden een thema-avond over Passend Werk met AutiTalent, werkgever voor mensen met autisme, en het re-integratie / jobcoachbedrijf Werkpad. Beide organisatie helpen mensen met autisme richting werk en in een baan.

Hun uitgangspunt is te kijken naar de talenten van mensen met autisme en daar passend werk bij te zoeken, maar ook om de werkplek passend te maken voor de mens met autisme. Hen helpen naar een (nieuwe) baan, re-integreren, leuk en uitdagend werk zoeken dat bij de werkzoekende met autisme past. Ondersteuning bij het verkennen van de mogelijkheden hoort hier ook bij.

Hete thee en 3 klontjes suiker
Op deze avond is ook Netty Dijkstra te gast. Zij publiceerde begin dit jaar haar boek ‘Hete thee en 3 klontjes suiker’. Dat gaat over de impact van autisme in hun gezinsleven. Zij hebben drie kinderen waarvan er twee een vorm van autisme hebben. Het boek vertelt ook over de depressie die ze kreeg ten gevolge van het jarenlang zorgen voor en zorgen dat. Gelukkig is zij hier goed van hersteld en ze komt graag over haar boek en ervaringen vertellen.

Logo AIC - Autisme Informatie Centrum