Soosjaal in 2014

In 2014 zal de autisme jongerensoos iedere maand plaatsvinden maar dan om en om op twee verschillende locaties.

Soosjaal Badkuip
Een keer in de twee maanden is Soosjaal op zaterdagavond in De Badkuip waar de soos op 30 november ook was. Dit is een avond met een activiteit, vooraf aanmelden en de gebruikelijke toegangsprijs van € 5,- voor NVA leden en € 7,50 voor niet-leden. Voorheen zat de soosavond snel vol, nu is er weer meer ruimte, dus kom gezellig langs. De eerste keer is eind februari/begin maart.

Funcafé Babylon
De andere maand haken we aan bij het Funcafé in Babylon. Dit is een speciale avond bij het Woerdense jongerencentrum, mede opgezet door Abrona. Dit wordt de eerste soosavond op vrijdag 31 januari 2014. In de nieuwsbrief van januari volgt meer informatie.

Op vrijdag 29 november zijn we met 3 vrijwilligers en 4 jongeren naar Babylon geweest om dit Funcafé te ervaren. Iedereen was enthousiast. De toegang is gratis, je koopt je eigen drankjes en er wordt muziek gedraaid door Hanno die ook de bar doet. Dit is meer als gewoon uitgaan, waar door de stap naar het echte uitgaansleven kleiner wordt. Op die avond zullen twee van onze vrijwilligers aanwezig zijn voor de herkenbaarheid.

Het Funcafé in Babylon is overigens iedere laatste vrijdag van de maand geopend. Jongeren die belangstelling hebben kunnen zelf het Funcafé bezoeken tijdens momenten dat wij er niet bij zijn.

Verder kunnen we nog enthousiaste vrijwilligers gebruiken die de soos zouden mee willen vormgeven.

Logo Soosjaal