Spooky Night bij Soosjaal

Vrijdagavond 26 oktober staat Soosjaal in het teken van Halloween waarvoor de jongelui een bijzondere avond organiseren in en rond de Elsa Hoeve, aanvang 20.00 uur, aanmelden kan vandaag nog.

Ben jij tussen 12 en 24 jaar, heb je een vorm van autisme, of een vermoeden van? Kom dan naar jongerensoos Soosjaal! Deze keer gaan we op vrijdagavond 26 oktober om 20.00 uur lekker griezelen in en rond de Elsa Hoeve. Leonie, Liam en Patrick zorgen voor een leuk programma, dus zorg dat je erbij bent.

De entree is € 5,-. Je krijgt wat te drinken en iets lekkers. Het is op de Elsa Hoeve, aan de rand van de wijk Molenvliet (sla vanaf de Gildenweg de Daggeldersweg in, aan het eind bij Florigo het bruggetje over, links is de boerderij (officieel: Barwoutswaarder 51).

Aanmelden uiterlijk 25 oktober via soosjaal@gmail.com. Mailen voor extra informatie mag ook, of bellen met 06-24192250 (Inger van Dijk van Buurtwerk) of 06-62696029 (Winny van Rij van AIC Woerden). Graag tot dan!

Soosjaal is voor jongeren met autisme en een normale tot hogere intelligentie die zelfstandig kunnen functioneren. Zij komen iedere laatste vrijdag van de maand bij elkaar. Soosjaal is een initiatief van AIC Woerden, ondersteund door Buurtwerk.

Poster Soosjaal 26 oktober 2018 Halloween pdf
Poster Soosjaal 26 oktober 2018 Halloween word

Logo Soosjaal