Tekenen bij Soosjaal op 22 maart

Op vrijdag 22 maart is de volgende soosavond en deze keer gaan we een Japanse prent tekenen onder leiding van de Woerdense kunstenaar Annemiek Visser. Ze won ooit bij het tv-programma Sterren op het doek en gaat ons van alles leren.

Het is wel op een andere plek, bij het Samen sterk huis aan de Wilhelminaweg 12 (dezelfde weg als Het Klooster) en al om 19.30 uur want we hebben onze tijd hard nodig. Je leest er alles over in de Flyer Soosjaal 22 maart Japanse prent tekenen en hieronder nog extra uitleg van Annemiek.
Zin om te komen? Meld je op tijd aan, omdat we allerlei materialen moeten aanschaffen. Via de whatsappgroep of per mail soosjaal@autismewoerden.nl

Extra uitleg van Annemiek:
JAPANSE PRENTEN 2.0

We maken een reis door de tijd met als inspiratiebron eeuwenoude prenten uit Japan. Zoals je kunt zien is de prent met de deftige dame lang geleden gemaakt door een Japanse kunstenaar. Die andere met de ‘Danser in de tijd’ erop heb ik kortgeleden gemaakt.

Wanneer je nog wat beter naar de kleding van de danser kijkt, dan zie je daar veel symbolen uit onze huidige tijd in terugkomen. Gelukkig hielden de Japanners rond 1700 erg van theaterfiguren, krijgers en keizerinnen met prachtige kostuums. Met deze voorbeelden bij de hand kunnen we dus mooi onze eigentijdse en eigenwijze versie gaan maken!

Doe mee en kom ondertussen te weten wie er wel of niet van sushi houdt 😉