Theater Festival Out of the Box in Theater aan de Rijn in Arnhem

Op Vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart organiseert  Theaterwerkplaats Kazou ‘Theater Festival Out of the Box in Theater aan de Rijn in Arnhem, een uniek festival met allemaal voorstellingen die op de een of andere manier een link hebben met autisme.

Alle theatergenres zijn vertegenwoordigd. Voorstellingen van niveau die verrassen, ontroeren, confronteren of zorgen voor een lach. Naast de eigen voorstellingen van Theaterwerkplaats Kazou  staan er ook voorstellingen op het programma als ‘Zo normaal nog niet’ en ‘Lastige Ouders’ gespeeld door beroepsacteurs die het thema Wat is eigenlijk normaal en wie bepaalt dat? op een bijzondere manier vormgeven.

Tijdens het festival is de première van ‘Me & my Pro’ een eigen productie van Kazou. De Kazou acteurs zijn in deze voorstelling gekoppeld aan externe professionals zoals bijvoorbeeld Adriaan Luteijn van Introdans en Iris Hesseling bekend van Huis van Anubis. De tweede eigen voorstelling is gemaakt met studenten Podiumkunsten van Rijn IJssel in Arnhem.

De hele programmering van het festival is te vinden op www.theaterwerkplaatskazou.nl
Daar vindt u ook een korte beschrijving van elke voorstelling. Het programma is opgedeeld in verschillende blokken van twee of drie voorstellingen. De bezoeker kan zelf kiezen welke voorstellingen hij/zij wil zien. Een kaartje voor een blok kost slechts € 15. Bezoekers met een Gelrepas krijgen korting. Reserveren van kaarten kan via de website van Kazou.

Kazou