Thema-avond Passend werk van 13 naar 27 september

De thema-avond over Passend werk is verplaatst van 13 naar 27 september en dat heeft te maken met de beschikbaarheid van De Plint. De uitnodiging volgt direct na de zomervakantie maa ru kunt zich alvast aanmelden via aanmelden@autismewoerden.nl.

Inleiders van deze thema-avond over Passend Werk zijn AutiTalent en re-integratie / jobcoachbedrijf Werkpad. Er is alle ruimte om vragen te stellen die eventueel van tevoren en anoniem ingediend kunnen worden via team@autismewoerden.nl  Bijvoorbeeld over het soort werkzaamheden die deze bedrijven doen, gewenste ervaring en opleiding (diploma geen eis), proefplaatsing (Participatiewet), wanneer en hoe kun je je opgeven / inschrijven, contract, loon en reiskostenvergoeding, aantal uren werken per dag/week, coaching en opleiding, kans op werk enzovoort.

Uitgangspunt van beide bedrijven is te kijken naar de talenten van mensen met autisme en daar passend werk bij te zoeken, maar ook om de werkplek passend te maken voor de mens met autisme. Hen helpen naar een (nieuwe) baan, re-integreren, leuk en uitdagend werk zoeken dat bij de werkzoekende met autisme past. Ondersteuning bij het verkennen van de mogelijkheden hoort hier ook bij.

Aanmelden  van via aanmelden@autismewoerden.nl.

Logo AIC - Autisme Informatie Centrum