Uitnodiging thema-avond met Martine Delfos

Hiermee nodigt AIC Woerden u van harte uit voor de thema-avond op donderdag 15 juni over prikkels en prikkelverwerking met Martine Delfos. Zij komt alweer voor de vierde keer naar Woerden en zal ook deze keer weer velen gaan boeien.

Prikkelverwerking
Wat is dat eigenlijk? Is dat altijd hetzelfde of is dat onderhevig aan stress? Is het te beïnvloeden. Veel mensen met autisme hebben daar last van, veel van de problemen worden daar aan gekoppeld. Is dat terecht?

Over Martine Delfos
Martine Delfos is internationaal onderzoekster, schrijfster, docente en therapeute. Ze hield zich de laatste jaren onder andere bezig met het opzetten van Universities Autism Expertise Groups in verschillende landen, en met de virtuele ontwikkeling van jongeren en de rol van de opvoeders hierin. Bekend zijn haar boeken Een vreemde wereld, over Autismespectrumstoornissen en Autisme vanuit een ontwikkelingsperspectief.

Martine Delfos verkoopt en signeert ook haar boeken tijdens deze avond.

Info
In Uitnodiging thema avond prikkels en prikkelverwerking Martine Delfos leest u alles over de avond, het programma, de locatie, de kosten en het aanmelden. Vooraf kunt u voor eigen rekening een hapje eten bij De HALL waar de thema-avond plaatsvindt. Ook dat staat in de uitnodiging te lezen en in dit Diner & borrel arrangement de HALL – AIC Woerden.