Vrouwen en Autisme bij AIC Utrecht

Het Autisme Informatie Centrum Utrecht organiseert samen met Annelies Spek een thema avond over vrouwen en autisme op woensdag 29 mei van 20.00 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.30) in  Buurtcentrum ‘Bij de buren’ Parkwijk, Eerste Oosterparklaan 76, 3544 AK Utrecht .

De avond is bedoeld voor vrouwen met autisme, familie, hulpverleners en andere            geïnteresseerden en de toegang bedraagt € 3,50 per persoon inclusief koffie en thee (graag gepast en contant betalen).

U kunt zich aanmelden via ons mailadres: aicutrecht@nvaregio.nl
Let hierbij op het volgende:
–  Zet in het onderwerp van de mail de datum van de thema-avond.
–  Vermeld uw voor- en achternaam.
–  Vermeld in de mail met hoeveel personen u wilt komen.
–  Als u namens een organisatie komt is het handig voor ons als u deze
zou kunnen vermelden.
–  U krijgt een ontvangstbevestiging.
–  Er zijn helaas een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en plaatsing gaat op
volgorde van aanmelding

Over Annelies Spek
Annelies Spek is klinisch psycholoog en hoofd van het Autisme Expertisecentrum (diagnostiek en behandeling bij ASS). Ze is gepromoveerd op autismespectrumstoornissen bij volwassenen. Ze geeft regelmatig lezingen en bijscholing over diagnostiek en behandeling van volwassenen met ASS. Daarnaast is ze voorzitter van de zorgstandaard Autismespectrumstoornissen, consulent bij het CCE en het Pieter Baancentrum en lid redactieraad van De Psycholoog en het Wetenschappelijk Tijdschrift Autisme.

Bereikbaarheid
Het buurtcentrum ligt tussen Apotheek Fleir en Gezondheidscentrum Julius en is op loopafstand van winkelcentrum Parkwijk. De bushalte ‘Eerste Westerparklaan’ ligt op ca 3 min loopafstand en lijn 28 gaat ca iedere 8 min naar en van Utrecht centraal station.
Er zijn voldoende parkeerplekken beschikbaar en deze zijn gratis.