Wat is Autisme?

AIC Woerden organiseert op donderdag 12 juni  van 20.00 -21.30 uur bij Welzijn Woerden een thema-avond over Wat is Autisme. De inloop is vanaf 19.30 uur, napraten tot 22.00 uur.

AIC Woerden wil weer even terug naar de basis. Wat is autisme ook alweer precies, wat zijn de verschijningsvormen, de kenmerken, waar komt het door en is het te verklaren. Interessant voor iedereen voor wie de materie nieuw is of voor wie zijn of haar kennis weer eens wil opfrissen. Voor ouders, partners, maar gezien de veranderingen in het sociale domein ook voor (nieuwe) professionals, medewerkers van de gemeente en dergelijke.

Petra SpuijbroekOp deze avond is Petra Spuijbroek te gast. Zij is systeemtherapeut, GZ psycholoog en teampsycholoog van twee teams 0-4 jaar en 4-12 jaar bij het specialistische Centrum Autisme Rivierduinen kinderen en jeugd. In het centrum werken 120 mensen voor diagnostiek en behandeling van cliënten van 0 – 80 jaar. Petra Spuijbroek gaat in op het spectrum van autisme, de uitingsvormen de theorieën die het gedrag mogelijk kunnen verklaren. Meer info op www.centrumautisme.nl.

Informatie en aanmelden
De avond vindt plaats bij Welzijn Woerden aan de Rembrandtlaan 2 in Woerden. De inloop is vanaf 19.15 uur met koffie en thee.  Het programma duurt van 19.45 – 22.00 uur. Aanmelden kan via de kalender van de website. NVA-leden dienen bij het  veld ‘opmerkingen’ het lidnummer in te vullen (gelijk aan het debiteurennummer: te vinden op de lidmaatschapsfactuur van  NVA). Leden betalen € 1,00 per persoon voor koffie of thee. Niet-leden en vrijwilligers van andere organisaties betalen € 5,-. Hulpverleners en professionals betalen € 10,- per persoon inclusief koffie of thee. Betalingen te voldoen bij binnenkomst.