Ze komt weer: Martine Delfos, 12 november

Op donderdag 12 november komt Martine Delfos voor de derde keer naar ons AIC in Woerden. Deze keer gaat ze het hebben over het thema ‘relaties, intimiteit en seksualiteit’.

Voor de mens zijn de onderwerpen relaties, intimiteit en seksualiteit van groot belang. Ze hangen met elkaar samen en vormen samen de bodem waarop een mens kan staan. “Een fantastische bodem,” zo zegt Delfos. “Maar die bodem is niet zo gemakkelijk te maken, en vraagt voortdurend onderhoud. Mensen begrijpen zichzelf niet zo goed en elkaar nog minder.” Wanneer er autisme speelt, wordt het vaak nog onbegrijpelijker.

Martine Demartine_delfoslfos zal ingaan op de vragen hoe hierin op te voeden, hoe te bouwen en hoe elkaar vast te houden.

Aanmelden verplicht
We weten van voorgaande jaren dat de belangstelling voor Martine Delfos groot is, maar de ruimte beperkt. Daarom is aanmelden verplicht. Mensen die zich niet aanmelden kunnen alleen naar binnen als we het maximum aantal bezoekers van 100 nog niet hebben bereikt. Twee jaar geleden was de zaal namelijk veel te vol en dat vinden wij onverantwoord.

Dus als u zeker wilt zijn van een plekje voor deze wederom interessante thema-avond, wacht dan niet te lang met aanmelden want er kunnen maximaal 100 mensen in de zaal.
Aanmelden kan via de website https://autismewoerden.nl/kalender/thema-avond-4/

Logo AIC - Autisme Informatie Centrum