Autisme & Voeding 13 oktober

De AIC thema-avond van 13 oktober staat in het teken van autisme en voeding. De inloop is vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur op een andere locatie, namelijk de Workshop Factory aan de Touwslagersweg 12a-11.

Goede voeding is voor iedereen belangrijk, en zeker ook voor mensen met autisme. Uit Amerikaans onderzoek onder mensen met autisme blijkt namelijk dat bij bijna 50% van de onderzochte mensen dure medicatie flink gereduceerd kan worden. Dat kan door bepaalde voeding uit te sluiten, zoals gluten of caseïne.

Karin van Eijk van Natuurlijck en Sanne Nap van Vitasan hebben kennis van de relatie tussen autisme en voeding. Zij zijn natuurvoedingsadviseurs die uitsluitend met orthomoleculaire voeding werken. Dat wil zeggen dat zij alleen producten gebruiken die zo dicht mogelijk bij de natuur staan, die zo eerlijk en puur mogelijk zijn.

Na hun inleiding gaan we aan de slag met het maken van lekkere en gezonde hapjes, waarna we er samen van gaan genieten.

Programma
19.00 uur: Inloop met koffie en thee
19.30 uur: Inleiding Voeding en Autisme door Karin van Eijk en Sanne Nap
20.30 uur: Gezonde hapjes maken
21.15 uur: Afsluiting met zelfgemaakte hapjes en een drankje
22.00 uur: Einde programma

Lees alles nog eens na in de uitnodiging-flyer-thema-avond-131016

Kosten
De kosten bedragen € 5,-per persoon, die je bij binnenkomst kunt betalen. Koffie, thee en fris zijn inbegrepen, wie een alcoholische versnapering bij de hapjes wilt kan deze zelf ter plekke kopen.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar aanmelden@autismewoerden.nl.

Vervolg workshop
Tijdens deze avond is er de mogelijkheid om in te tekenen voor een workshop op vrijdagavond 9 december van 19.00 tot 22.00 uur. Dan is er speciaal voor AIC Woerden een feestelijke workshop waarin we een drie-gangen diner bereiden met de keuze uit twee voorgerechten, twee hoofdgerechten en twee nagerechten. Uiteraard gaan we daarna samen dineren.
De kosten hiervoor bedragen € 35,- per persoon. Kun je niet komen op 13 oktober, maar wil je wel graag deelnemen aan de workshop op 9 december? Stuur dan een mail naar aicwoerden@hotmail.nl.

Logo AIC - Autisme Informatie Centrum