Denk mee over inhoud training

Vorige week deden we een oproep om mee te denken over de inhoud van een training die AIC Woerden wil organiseren voor mensen met autisme. We ontvingen al diverse reacties, zelfs van buiten Woerden, dus we denken dat er zeker behoefte aan is. Bij deze nogmaals het verzoek om te reageren zodat we een zo goed mogelijke training kunnen (laten) ontwikkelen.

AIC Woerden deed afgelopen najaar mee aan de ideeënwedstrijd van het 25-jarig VSB-Fonds en hiermee een bedrag van 2.500 euro gewonnen. Ons idee was een training te ontwikkelen voor mensen met autisme om zich beter staande te houden in een niet-autistische wereld.

We hebben wel een aantal ideeën over wat de training mensen met autisme zou kunnen bieden maar we horen graag van de doelgroep zelf waar behoefte aan is. Daarom vragen we om input via Inventarisatie trainingWe zouden het fijn vinden binnen nu en twee weken vele reacties te krijgen. Antwoorden mag door het formulier in te vullen of te mailen of gewoon per mail suggesties te doen. 

Op basis van de input van zowel jongeren als volwassenen, mannen en vrouwen  gaan we om tafel met trainers om een gerichte training samen te stellen die voor iedereen met autisme bestemd is. Het liefst organiseren we voor jongeren een aparte training, maar dat kan alleen bij voldoende belangstelling.

Stuur uw of jouw reactie naar AIC Woerden

Logo AIC - Autisme Informatie Centrum